Det latviske U18-hockeylaget taper mot Sverige i kvartfinalen i verdensmesterskapet

I det femte minuttet scoret Noel Nords, men i det 18. minutt, etter pasning fra Noah Dover Nilsson, sørget Dávids Eedström for 2-0 fra venstrekanten, og kastet pucken i høyre hjørne av målet forfra. av målet med den vanskelige siden av pinnen.

I perioden var svenskene to ganger i mindretall, men latviere klarte ikke å utnytte flertallet. Men med Raivi Strazdins som forlot laget i mindretall, sørget svenskene for 3-0, med Utu Stänberjam som traff det øvre venstre hjørnet fra høyre sirkel.

Etter å ha ligget under to ganger i første periode, ble svenskene felt to ganger i andre periode på 47 sekunder, og det tok Latvia 31 sekunder å gjøre det store flertallet. Dāvids Livšić, etter en rask kamp med forsvarsspiller Pēteris Bulānas, scoret målet i det nære hjørnet – 1:3.

Latvia var i mindretall, da Kārlis Česli ble utvist, og forsøkte uten hell å kaste pucken ut av egen banehalvdel, gikk Zebs Forsfjalls foran mål, hvorfra pucken reiste til Dover Nilsson ved høyre stolpe, og satte pinnen. inn – 4:1 til fordel for Sverige.

Stanberry scoret sitt andre mål i kampen 42 sekunder ut i perioden, og sendte pucken forbi målvakten i venstre hjørne av nettet.

Innholdet fortsetter etter reklame

6:1 64 sekunder før kampslutt scoret Simon Zetter i et raskt angrep.

Krister Ansons hadde også en assist på mål for det latviske landslaget, men Ozols reddet 49 av 55 skudd på mål.

I Sveriges mål reddet Noah Erliden 15 av 16 skudd.

I de andre kvartfinalene torsdag slo USA Tsjekkia 4-1, Slovakia slo Finland 3-2 og Canada slo Sveits 7-3.

Norge slo Tyskland 6-1 torsdag i den første av to seire på rad i kampen om å beholde plassen i elitedivisjonen.