Det latviske hockeylaget taper mot Norge i test-/artikkelkampen

Det eneste målet for Latvia ble scoret av Zemgus Girgensons.

Etter kampen ble det også spilt ekstraomganger og en rekke skudd etter kampen. På ekstraomganger sto det 1-0 til de norske spillerne. Det latviske landslaget var også mislykket i kull etter kampen.

Jānis Jaks ble anerkjent som den beste latviske spilleren.

I det andre spilleminuttet avslørte de norske spillerne et utmerket skudd.

Norge avslører resultatet

På slutten av perioden hadde begge lag en sjanse til å score, men resultatet forble det samme.

Smirnovs kommentar etter den første tredjedelen

I starten av andre periode, etter et press til det ytterste, fikk det latviske landslaget rett til å spille i flertall. Muligheten forble uutnyttet og National Hockey League (NHL)-spiller Mats Dzucarello Ossens, etter sitt avslag, brøt alene mot målvakten, men ble forsinket og tjente en «bull». Det innså den dyktige hockeyspilleren ved å doble fordelen.

Midt i den tredje nådde nordmennene 0:3.

Nordmennene markerer tredjeplassen

Umiddelbart klarte latviske hockeyspillere å vinne tilbake et mål. Zemgus Girgensons scoret fra flekken. For ham var det det tredje målet på to testkamper.

Girgenson scorer for Latvia

Like før pause tok nordmennene tilbake kontrollen over de tre scoringene.

Stillingen er nå 1:4

Etter andre periode uttalte Lauris Dārziņš at begge lag viser likt spill, men nordmennene avslutter angrepene sine dyktigere.

Gardens kommentar etter andre periode

Det manglet ikke på skarpheten i siste tredjedel. Ved flere anledninger skjelte latviske hockeyspillere ut målstrukturene, men resultatet forble uendret.

Intervju med Jak

Fredag ​​endte kampen mellom de to lagene med resultatet 4:2 i favør av Latvia.

Så langt har stokkene til det latviske og norske landslaget krysset 34 ganger og latviske hockeyspillere har feiret seier på 19 kamper.

Generalsekretær i det latviske hockeyforbundet Viesturs Koziols sa at trener Harijs Vītoliņš gjorde en utmerket jobb med å kommunisere med landslaget. Han understreket også at forbundet gir treningsforhold av høyeste kvalitet slik at spillerne ikke har noen grunn til å klage.

Koziol sa også at Girgenson, som nettopp hadde kommet seg etter skaden, umiddelbart var klar til å hjelpe laget.