Vladimir Kameš high-fives norske forsvarsspiller Birger Meling.

Lykken vil vende seg bort fra disse 6 stjernetegnene denne uken. Vil de bli seriøst testet?

En cocktail

En milepæl Angående navnet på rockebandet fra Liepaja «Līvi»: gitarist Ainars Virga fant en kreativ løsning i henhold til notatene!

ARTIKKELUTGIVER

«Ta den bort esker med søtsaker og til gjengjeld får de krefter» – en veldig kjent forretningsmann på siden av prisene, som om han handlet utspekulert for å nå målene sine

Les andre innlegg

Latvias fotballag anerkjente Norges overlegenhet i VM-kvalifiseringsturneringen på «Daugavas» stadion – 0:2. Tirsdag, i den siste av tre septemberkamper, i uttaksturneringen, besøker de Montenegro.

I den første tredjedelen av kampen ga nordmennene ikke hjemmelaget pusterom, men de scoret i det 20. minutt etter et tvilsomt straffespark fra 11 meter, hvor gjestenes hovedstjerne, Erling Holan, tok ledelsen.

ANDRE LESER AKKURAT

For det tredje målet på rad til det latviske landslaget brukte dommerne videoreplay-systemet.

På slutten av første omgang og begynnelsen av andre, forverret Latvia også situasjonen i nærheten av motstanderens mål gjentatte ganger.

Midt i andre omgang ble Norges overlegenhet på resultattavlen forsterket av Mohamed Elyunusi, midtbanespilleren til det engelske Premier League-laget «Southampton».

«Det vi så på banen bekreftet forskjellene i evnene til de to lagene. I første omgang i duellene var det for mye respekt for motstanderne og vi spilte med ballen ganske raskt. Det var ikke lett å kjempe mot en motstander som har et mesterlig og sterkt angrep. Jeg kan takke guttene for deres dedikasjon og energi. l treneren for det latviske landslaget Dainis Kazakevičs, kommenterte straffesparket, gjorde det klart at selv kampens dommere hadde for stor respekt for nordmennene, selv i en situasjon der det kunne dømmes straffe for det norske målet i andre omgang.

Målvakt Pavel Šteinbor fullførte ikke kampen på grunn av skade.

I første runde overrasket ikke det montenegrinske landslaget noen av sine direkte konkurrenter i kampen om de to første plassene i gruppen, men i mars i Latvia vant det først på slutten, takket være et utmerket langskudd fra leder Stevans Jovetić .

I de siste fem kampene, inkludert testkamper, har ikke montenegrinerne vunnet. «Liepāja»-forsvareren Marko Simičs spilte ikke to kamper i september.