Den rette seieren til det latviske hockeylaget over Norge – den offisielle nettsiden til Hockey Club Dinamo Rīga

Det latviske landslaget ledet av Harijs Vītoliņš vant det norske landslaget med resultatet 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) torsdag i Esbjerg (Danmark).

Allerede i det andre spilleminuttet var Rūdolfs Polcs presis under mål, som det var det første målet for i rekken av det latviske landslaget. I det 15. minutt av første periode, med flertall, slo Deniss Smirnovs en pasning foran mål, og etter en vellykket retur krysset pucken den norske mållinjen – 2:0.

Gjestene beholdt presset for å utligne da Renārs Krastenbergs i det 45. minutt kom seg gjennom i midten og var alene med keeper.

To assist i denne kampen til vår forsvarsspiller DINAMO RIGA Patrik Ozola.

Målvakt Jānis Kalniņš blokkerte alle motstandernes skudd i kampen mot Norge, og ga ham en «tørr» kamp.

Ti spillere fra DYNAMO RIGA spiller i rekkene av det latviske landslaget i denne turneringen!

Fredag ​​kjemper det latviske landslaget med det danske laget. Denne kampen starter også klokken 20.00 og vil bli sendt direkte på LTV7.

Latvia – Norge 3: 0 (2: 0, 0: 0, 1: 0)
Gates: 1:16 Polt (Batna) 1: 0, 14:18 Smirnov (Ni. Sower, Oak, annet) 2: 0, 45:47 Krastenbergs (Oak, Smirnov, andre) 3: 0.
Kull: 24:14.
Straffeminutter: 2:6.
Keepere: Jānis Kalniņš – Lāšs Voldens.