Den norske landslagsstjernen Haaland hyller Steinbor med bilde på sosiale nettverk (FOTO)

Erling Haaland og Pavel Steinbor | Foto: FIFA

Erling Haaland, den unge stjernen i den tyske Bundesliga-klubben Dortmund «Borussia» og det norske landslaget, la ut et bilde med den latviske keeperen Pavel Šteinbor på sin sosiale side «Instagram» etter seieren over Latvia i VM-kvalifiseringskampen. På denne måten viste nordmannen respekt overfor den mye mer rutinerte Steinbor, som ble tvunget til å forlate kampen tidlig på grunn av skade.

Det har allerede blitt rapportert at det latviske fotballaget for menn lørdag tapte mot det norske landslaget med resultatet 0:2 (0:1) i den femte kampen i kvalifiseringssyklusen til verdensmesterskapet i 2022. I det 42. minutt. den latviske landslagskeeperen, Šteinbors, pådro seg en beinskade og ble erstattet av Roberts Ozols. Det latviske fotballforbundet sier at målvakten fikk en kontusjon, men alvorlighetsgraden er foreløpig ukjent.

Betydelig nok ble Steinbor hjulpet av banen av Haaland, den største stjernen på det norske landslaget, som slo keeperen fra straffemerket i kampens 18. minutt, og sendte ballen ned i høyre hjørne av sekstenmeteren . objektiv. Etter kampen la nordmannen ut et bilde av seg selv med Steinbora på Instagram, og hyllet den erfarne keeperen ikke bare under kampen, men også etter.

Erling Haaland og Pavel Steinbor

Haaland er den klareste stjernen på det norske landslaget, etter å ha scoret åtte mål på 13 kamper for landslaget. Ifølge «Transfermarkt» er Holland den nest mest verdifulle fotballspilleren i verden etter Kylian Mbappe, og den 21 år gamle nordmannen er ønsket av mange europeiske giganter.