Bjerringbro BK har endelig møtt en verdig rival

I første divisjon av Danmark fortsetter den litauiske klubben Bjerringbro BK å knuse alle konkurrenter på rad. Litauerne, som fortsatte vinnersesongen, møtte en verdig rival på bortebane: Horsens BK-basketspillere som aldri før hadde opplevd nederlagets bitterhet.

Litauerne startet kampen umiddelbart med en 0:8-sprint, men motstanderne var raske med å redusere poengforskjellen og kampen startet rett på punkt. Midtveis i første omgang ble lagene tildelt tre poeng – 13:16, men Bjerringbro BKs menn, som spilte litt bedre de resterende fem minuttene, gikk inn i andre kvarter med en mer solid ledelse, på sju poeng – 19:26 .

Bjerringbros spillere startet andre omgang på nytt med en spor på 3:10 og etter de neste to poengene fra Laurynas Lučinskas tok de en fjorten poengs ledelse i starten av kvarteret – 22:36. Vertene lot imidlertid ikke litauerne fortsette å avansere og reduserte poengforskjellen. Første del av kampen endte med at litauerne ledet med ni poeng – 39:48.

Da lagene kom tilbake etter en lang pause, ble spillet veldig hakkete. Imidlertid var en vellykket litauisk seksjon vellykket – 0:10, noe som gjorde det mulig å gjenvinne en håndgripelig fordel på elleve poeng – 49:60. Mot slutten av kvarteret holdt poengforskjellen seg konstant og tredje kvarter endte med tretten poengs ledelse til Bjerringbro BK, med 56:69.

I fjerde kvartal eliminerte litauerne raskt ethvert håp om rivaler som kjempet om seier, og brakte forskjellen til nitten poeng i starten av kvartalet – 56:75. Horsens BK basketspillere, som aldri vant i løpet av kampen, måtte erkjenne litauernes fordel og håndtere sesongens første fiasko, resultatet – 67:89. Dette var sjette seier på rad for Bjerringbro BK! Litauerne ble nok en gang funnet hardt på kanten og ble truffet fjorten med tre poeng. Kampens mest produktive spiller, Laurynas Lučinskas, som scoret 32 ​​poeng, bidro betydelig til dette.

Vi er veldig fornøyde med denne seieren, det kan virke som en enkel seier fra sluttresultatet, men kampen var ikke lett. – Andrius Čybas, laglederen, delte sine inntrykk av konkurransen. Vi manglet noen veldig viktige spillere, vi spilte bare i 7., så vi forventet å ha en sliten faktor, men vi klarte å opprettholde konsentrasjonen og et ganske godt forsvar i lang tid gjennom hele kampen, og slo med hell fra distanse , og slo 14 trepoengere. Jeg er veldig stolt av de mennene vi har klart å beseire disse sterke motstanderne, som har vært truende lette å håndtere med motstanderne så langt, så vi visste ikke hva vi kunne forvente før denne kampen.

Bjerringbro BK takker også hjertelig det store antallet fans og inviterer til å ikke gå glipp av neste kamp, ​​som finner sted førstkommende onsdag 17. november kl 19:15. hjemme mot Skovbakken 2. Bjerringbro-laget venter på din stormfulle støtte.

Du kan følge lagene for mer informasjon og nyheter om Bjerringbro BK «Facebook-side».

Vi melder også at Bjerringbro 2 sitt lag, satt sammen av veteraner og unger fra Danmarks 3. divisjon, starter denne sesongen og spiller mot Viby 2 sitt lag i Viby Hallen lokalet lørdag 13. november kl 15.00.

Jeg likte det? Bruk et sekund på å støtte EglėT på Patreon!