Benzemas mål går inn i Real Madrids Champions League-semifinale på ekstraomganger

Forrige uke vant Real 3:1 i London med hat-trick.

Sammenlignet med den første kampen var ikke Carlo Anchelot overrasket over valget av de elleve startende, og jobbet med Vinisius Junior foran Benzemas angrep. Nacho Fernandes var i stedet for den diskvalifiserte Ivy Militia ved forsvarssenteret.

Thomas Tuhel på sin side sparket Ruben Loftus-Chik, som entret banen i forrige kamp.

Chelsea-spillere var de første som scoret i kampen, og sendte Meison Mount på mål i løpet av 15 minutter etter Timo Werners pasning. Chelseas ledelse styrket seg i det 51. minutt da Antonio Rīdigers fra Mounta hoppet fra 16-meteren og headet ballen i nettet. I summen av to kamper ble resultatet uavgjort 3:3.

Midtveis i andre omgang mistet Real ballen til sin side av banen og Chelsea headet raskt mot Madrid. Markosa Alonsos første skudd ble blokkert, men resultatet ble gjentatt, men resultatet av hånden forble uendret. Like etter treffer Benzems skudd tverrliggeren.

15 minutter før slutt på ordinær tid scoret imidlertid londonerne det tredje målet. En pasning til siden satte forsvaret ut av posisjon og satte Tibern Kurtuā inn døra.

Fem minutter senere, etter en utmerket pasning fra Luke Modrich, fikk Rodrigo tilbake et mål og nok en gang ble resultatet uavgjort i to kamper. Kampen fortsatte i tilleggstid, i det femte minuttet der Junior fant målet i Benzema og spilte mot franskmennene, lederen av «Real»-angrepet, og klarte ikke å heade – 5:4 i summen av to kamper.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Villarreal uavgjort 1-1 mot Bayern München, og vant 2:1 mot to kamper.

Atletico Madrid er vertskap for Manchester City, som tapte 0:1 i sin første bortekamp, ​​på onsdag, mens Liverpool spiller mot Lisboas Benfica 3:1 i sin første kamp.

Semifinaleduoen trekkes førstkommende mandag.

Semifinalene spilles 26./27. april og 3.-4. mai.

I sesongen 2020/2021 slo Chelsea i den portugisiske byen Porto Manchester City 1-0 i finalen i ligakonkurransen.