BC «Ogre» vinner også det tredje spillet i serien, går inn i semifinalen i Latvian Basketball League / Artikkel

Prentiss Nixon var den mest produktive med 16 poeng for Ogre, mens Kristaps Dargais scoret 13 poeng og vant 12 returer. Roberts Krastiņš scoret med 16 poeng i BC «Liepāja».

I den intense første omgangen tok begge lag ledelsen med et lite overtak, og «Liepāja» fikk tre poengs ledelse frem til lang pause (39:36). Det tredje kvarteret ble imidlertid overbevisende spilt av Ogre med 11 poeng (55:44). I det siste kvarteret fortsatte Ogre-spillerne å ta over og utfallet av kampen var klart.

I den andre kvartfinalen «Valmiera Glass / ViA» leder mot «University of Latvia» med 2: 1 og i den fjerde kampen på torsdag i Riga kan sikre en plass i neste runde.

De to sterkeste lagene i den ordinære sesongen «VEF Rīga» og BC «Ventspils» venter allerede på motstanderne i semifinalen. VEF Rīga, som vant det latvisk-estiske mesterskapet, vil spille mot heldige vinnere fra Valmiera Glass / ViA og University of Latvia, mens BC Ogres knockout-turnering mot BC Ventspils fortsetter.