Barcelona taper mot Frankfurts Eintracht og trekker seg fra UEFA Europa League

I det 62. minutt, i reprise av videoen, ble det konkludert med at det ikke var nødvendig å gi en straffe til bortemålet, men seks minutter senere scoret Kostičs sitt andre mål i kampen – 3:0.

Hjemmelaget scoret etter 84 minutter, men Serhio Buskets måtte forlate banen på grunn av en kneskade.

I kampens første overtid scoret Buskets fortsatt, men det var ikke nok til å komme seg til semifinalen.

I det tiende minuttet av oppklaringsperioden scoret Memphis Depay nok et mål for hjemmelaget fra 11 meter, og kom på 2:3, Obits N’Dika fikk det andre gule kortet i gjestenes rekker et minutt senere, men kamptiden var over.

West Ham United kom overbevisende til semifinalen, og spilte 3-0 mot Lyons Olympique med en 4:1-seier.

Innholdet fortsetter etter annonsen

I det 38. minutt ble resultatet avslørt av Craig Dauson, men seks minutter senere nådde Declens Raiss 2:0.

Som 48-åring blir situasjonen til vertene allerede katastrofal, og nådde Gerod Boven 3-0.

Nok en duell trengte en forlengelse, da den portugisiske klubben «Braga» sine utsikter på banen ble begrenset av Tormens røde kort i det 42. minutt.

Rangers feiret sin ordinære tid med uavgjort 2:1 som endte med uavgjort to kamper på 2:2.

James Tavernier scoret begge målene i første omgang, og avsluttet i andre og 44 minutter da han scoret en 11-metersstraff.

I det 5. minuttet av kampen utnyttet gjestene Kemara Rūfa en misforståelse mellom hjemmemålvakten og midtforsvarerne.

På 83′ scoret imidlertid portugiseren, som spiller i mindretall, minst ekstraomganger. David Karmo scoret – 1:2.

Målet, som denne gangen ble scoret, ble scoret av Reef, og nådde 3:2 på to kamper.

Videre satt portugiseren igjen med ni spillere i det 105. minutt, da to gule kort på rad, det andre for å snakke med dommeren, ble sett foran Yuri Medeiros, som tok banen i det 61. minutt og hjalp til.Karmo punkt.