Barcelona overlever ikke og taper ikke hjem til Eintracht – Fotball – Sportacentrs.com

• Chavi Ernandes «Barcelona» led et alvorlig tilbakeslag foran tilskuerne, kapitulerte Frankfurts Eintracht «i en 2:3-kamp og nådde ikke semifinalen i European League.

• Den tyske klubben har stoppet Barcelonas 15 ubeseirede kamper i alle turneringer.

• «Barcelona» i UEFA Europa League, som det har vært kjent siden 2009/2010. sesong, spilt for første gang i klubbens historie.

• Eintracht møter West Ham United i semifinalen. Laget som trenes av Oliver Glasner fikk flere gule kort på slutten av kveldens kamp Lapper, men det røde kortet ble tjent av baselinjeforsvareren Obite Ndika. Han går glipp av den første kampen i semifinalen.

• I den første kampen i Frankfurt klarte spanjolene å utligne og utligne 1:1. «Barcelona» lærte ikke av sine feil og kom inn i kampen i det fjerde minuttet. Eriks Garsija landet banen og sendte et straffespark til dommeren pendellaget av Philip Kostich – 1:0.

• Ved pause ble hjemmelagets situasjon ytterligere forverret av Eintrachts colombianske spiss Rafael Borre, som avsluttet Frankfurts kontring med et imponerende 2:0-skudd fra distanse.

• Barcelona startet andre omgang med en enorm ledelse i besittelse og aktiv fremoverbevegelse, men falt i et av få «Eintracht»-angrep. En rask kamp av det tyske laget i god posisjon på venstrekanten satte Kostic, som scoret sitt andre mål, og satte Barcelona-spillerne på kanten av avgrunnen – 3:0.

• Ved begynnelsen av den ni minutter lange ryddeperioden Barsai klarte å score et mål. Serhio Busketss slo ballen i armene til Kevin Trap, som ikke klarte å redde Eintracht 1:3.

• Den spanske kysten våknet for sent. På slutten av kampen nådde Memphis Depajas straffespark på 11 meter 2:3, nesten umiddelbart fulgt av sluttsignalet, med Barcelona som opplevde en fiasko foran tilskuerne på Camp Nou.

• «West Ham United» nådde også semifinalen, og slo den franske klubben «Ligue 1» «Lyon» overbevisende i returkampen med 3:0. Craig Dozon og Declan Raiss førte London-borgerne med to mål på slutten av kampen. første omgang, men i andre omgang avgjorde Gerod Bouen kampens skjebne ved å score det tredje målet.

• I den første kampen kom en annen tysk Bundesliga-enhet, Leipzig, til semifinalen, og spilte 2-0 mot Bergamos Atalanta i Nord-Italia. Christopher Nuncunk, franskmannen, scoret begge målene for Leipzig-klubben.

UEFA Europa League

Spillet Resultatet Keepere Sum
Atalanta – Leipzig 0:2 (0: 1) Nkunkū 18 ’87» (11m) 1. 3
Barcelona – Eintracht 2: 3 (0: 2) Buskets 90 «+ 1 innskudd 90′ + 10 (11m) – Kostyme 4 ’67» Wads 36 « 2: 4
Lyon – West Ham 0:3 (0: 2) Dosons 38 «Raiss 44» Bouens 48 « 1:4
Rangers – Braga 3: 1 (2:0) Taverna 2 ’44» (11m) Cliff 101 «- Karmo 83» 3: 2

• Brendan Rogers, trener av Lester, scoret to sene mål og beseiret PSV Eindhoven 2:1 i Nederland. Den engelske klubben triumferte i summen av to kamper med samme resultat. I det 77. og 88. minutt skilte James Madison og Ricardo Pereira seg ut.

• «Roma», trent av den portugisiske spesialisten José Morini, har endelig gjenopplivet den norske klubben «Bodo/Glimt» for tre tidligere ubeseirede kamper, og slo nordmennene 4:0 på Olympiastadion i Roma og vant 5:2 i summen av to spill. Triplett Hjemmelaget ble presentert av Nikolo Zaniolo.

• De italienske og norske klubbene har allerede møtt hverandre i en gruppeturnering. I den første kampen «Bodo / Glimt» i hans felt romerne i biter med 6:1, men kampen i den italienske hovedstaden endte 2:2.

• I semifinalen i UEFA Conference League skal Leicester spille mot Roma og Marseille mot Rotterdams Feyenoord. Begge kampene finner sted 28. april og 5. mai.