Alle semifinalistene i UEFA Conference League er bestemt

Nicolò Dzaniolo scoret tre mål for hjemmelaget og Temijs Eibrahams ett.

Rotterdams Feyenoord kom også overbevisende til semifinalen, og slo Prahas Slavia 3: 1, og triumferte i to kamper 6: 4.

I det andre minuttet svarte hjemmelaget på Siriel Deserz sitt første mål med Ibraim Traores «mål» i det 14. minutt.

I andre omgang scoret gjestene ytterligere to mål, med Deserz som tok opp i det 59. minutt og Luis Sinisterr scoret i det 78. minutt.

Under kompensasjonen fikk husholderske Taras Kačaraba fortsatt det røde kortet.

I en annen kamp slo Marseille Olympique Thessaloniki PAOK 1-0, og feiret 3:1 på to kamper.

Målskårer var Dimitri Paje.

Leicester City slo Eindhovens PSV 2:1, og vant to kamper med samme resultat.

Hjemmelaget var de første til å score, med Eran Zahavi som ledet i det 27. minutt.

I det 77. minutt scoret James Madison målet for den engelske klubben og i det 88. minutt ga Ricard Pereira – 2:1, Leicester-klubben billett til semifinalen med et mål.

Innholdet fortsetter etter annonsen

City og AS Roma møtes i semifinalen, det samme vil Olympique fra Marseille og Feyenoord fra Rotterdam.

Semifinalene spilles 28. april og 5. mai. Finalen er berammet til 25. mai i Tirana.

Den nye UEFA Conference League er den tredje rangerte turneringen etter UEFA Champions League og UEFA Europa League.