A. Maldeikienė, som har pensjonert seg, vil gi gaver til sine slektninger: nå har jeg råd til det

Lyver – lyver

men du vet målet! Hvor er pensjonisttilværelsen og hvor er «royalty for many books»? Opphavsrettsskatter, sannheten, regjeringen raner de hensynsløse, den har til og med avskaffet de gamle fordelene for arbeidsmidlene kjøpt for egen regning, men når det kommer til å betale pensjon – ubetalt spion, de «feil» skattene » de var! Ville du returnert i det minste feil, jeg ville klare meg uten pensjon, bare hvem vil betale deg tilbake? Når en slik «økonom» ber om unnskyldning for å gjøre det, har jeg en evig bard …

eik tu nax ,, .. sena

eik tu nax ,, .. gammelt portrett

ha på …

Morgana

Portrett av Morgan

Det er opp til deg hva du vil og gjør. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde mistet hodet

Pati budule

Portrettet av en budule selv

Hvor sjelden…

Dana

Portretter av Dana

Jeg vet ikke hvordan de andre har det, men jeg har en mamma og en plass i den solfylte tuscia.

PNo

Ikke noe portrett

Damen er stolt av å ha sunn fornuft. Det ble ikke gitt til henne eller hennes sønn. I stedet for hevelse for begge – et overskudd

SHUTTER OF CHUNT

Portrettet av CHUNTAS BREATH

DEN BEVARTE ROTTEN ER BØNN.

FAME

Portrett FAMA

Hvem sine penger er det?

Ag

Portretas

Maldeikienė er en veldig tydelig sjalusi på hvordan en person forandrer seg når han kommer til trauet. Jeg trenger ikke flere kommentarer. Ja, sir. velgere ikke alle av gull, alt av glitrende gull …

Arias

Portretter av Aria

Arabere liker ikke litauisk …

Osgar Glaziere

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.