Nordmennene håner tyskerne og reduserer Latvias sjanser

Det åpenbart utrolige: Søndag i verdensmesterskapet i Stockholm slo det norske hockeylaget det tyske landslaget 12:4.

En cocktail

Jo flere, jo bedre! 5 stjernetegn som trenger mye penger for å være lykkelig

4 superprodukter som vil bidra til å styrke immunforsvaret og beskytte mot overflødig vektøkning om høsten

ARTIKKELUTGIVER

«Mamma, Ikke bekymre deg, men jeg har mottatt en nødtelefon!» Sanita deler sin erfaring i en situasjon der behov for databeskyttelse forårsaket ubehagelige konsekvenser

Les andre innlegg

For de norske 3+3 til Patrik Thoresen, men fire målgivende pasninger til Morten Ask. Marts Trig scoret to mål, Jonas Holos, Lars Erik Špets, Juha Kaunismaki og Martin Roimark scoret ett hver.

Justin Kruger, Christopher Fischer, Patrick Reimer og Markus Kinks scoret for tyskerne.

ANDRE LESER FOR øyeblikket

Det norske landslaget tok ledelsen 3-0 på under fem minutter og økte ledelsen til 9-0 i andre periode. Tyskerne viste veldig tøff og fysisk hockey i tidligere kamper, men denne gangen lot de motstanderne gjøre hva de ville. Dette er grunnen til et så skammelig resultat.

På turneringsrankingen ble dermed norske ishockeyspillere nummer fire med 10 poeng, mens Tyskland ligger på sjetteplass med seks poeng. Denne suksessen til nordmennene minimerte Latvias sjanser til å nå kvartfinalen. For at dette skal skje, må vi selv slå Danmark i morgen og Sverige i overmorgen, samt regne med at nordmennene mislykkes mot danskene i siste gruppespillkamp.