Latvia – Norge 5:0 (SPEL OVER)

Det latviske hockeylaget spiller sin første kamp i kveld i Bratislava i «Kaufland»-cupen. mot Norge. Kampen starter kl. 19.00 og det vil være mulig å følge kampens aktuelle hendelser live på «Sportazinas.com»-portalen.

Mål scoret av det latviske landslaget: 25:37 Daniels Berzins (Tom Anderson); 35:14 Renard Krastenberg (min.); 47:43 Henri Ravinskis (Renars Alksnis); 47:49 Rudolph Balcers (Oskars Batnia); 56:02 Eduards Tralmak (Roberts Mamcic; annet)
Avslag fra det latviske landslaget: 18.15 Renard Krastenberg; 33:49 Oskar Batnia; 50:18 Tom Andersen

Mål for det norske landslaget:
Avfall fra det norske landslaget: 27:25 lagstraff; 30:24 Simon Edwardsen; 54:29 Patrick Elsven

Spillfremgang

Tredje periode

Punnenovs, som spilte en «tørr» kamp, ​​ble anerkjent som den beste i rekkene av det latviske landslaget

60′ Nordmennene klarer å tjene enda en fiasko, men resultatet endrer seg ikke – Latvia feirer en knusende seier med resultatet 5:0!

59′ Mens kampen fortsetter ganske rolig, et farlig håndleddsskudd fra Daugavinas, dytter Batņa motstanderen, noe som resulterer i avvisninger fra begge sider

57′ Dominans! Denne sesongen gjør den brennende Tralmaks 5-0 med et kraftig punktspark!

55′ Batņa ble ubehagelig presset til det ytterste, holdt tilbake med to minutter for nordmennene

femtitre» Nordmennene viser en blek prestasjon og oppnår ikke flertall

51′ Rytmen ble imidlertid tapt da Tom Anderson ble utvist med to minutter igjen

48′ ET ANNET MÅL! Bare 16 sekunder etter det tredje målet viser Balcers den største klasse, overliste motstanderen og sender pucken opp i det øverste hjørnet av målet!

48′ PORT! Latvia spiller aggressivt i motstanderens sone og stjeler pucken fra nordmennene, Alksnis skyter fra blålinjen, keeperen avleder den, men den smidigste foran mål er Henri Ravinskis – den 20 år gamle spissen får nasjonal. lagets mål

47′ Punnenovs årvåkenhet testes med et gamble

45′ Hendelser utenfor banen i denne perioden har vært mer dramatiske enn på isen: Latvia kontrollerer kampen, mens Norge ikke klarer å gjøre noe.

42′ I begynnelsen av tredje periode bryter Latvia gjennom det slovakiske målet, men så er det problemer på banen igjen: beskyttelsesglasset er skadet

41′ Etter noen problemer med isen begynte de siste 20 minuttene med reguleringstid

Den andre perioden

40′ Etter 40 minutter er Latvia foran

40′ Spillet roer seg, men i siste liten presser Latvia motstanderne inn i området. Forsvarsspiller Mamcic gjør et fint pasningstrekk, men skuddet med den tafatte siden av pinnen glipper. Etter 40 minutter er Latvia foran

36′ 2:0! Krastenbergs «stjeler» den norske forsvarsspilleren på blålinjen, suser en-mot-en mot keeper og scorer et mindretallsmål med et presist skudd mellom forsvarerne!

34′ Feil både i den nøytrale sonen og i den defensive sonen som gjør at motstanderne kan gå alene i mål. Oskars Batņa prøver å redde situasjonen: Latvia må spille i mindretall

33′ Det meste starter med posisjonsspill, hvorpå Bukart får frispark, men keeper klarer å rykke i tide. I etterkant tar Norge kampen fra målet og Latvia kan ikke engang holde seg i området lenger. Flertallet igjen ubrukt

31′ Mindre enn ett minutt spilt med de samme formasjonene og Norge får nok en straff: nok et flertall for Latvia

30′ To skudd på mål, som imidlertid ikke skaper veldig farlige episoder, og de fleste av dem forblir ubrukte

28′ Norge spiller ikke bare pucken utenfor offensiv sone, men bryter også reglene: Det var seks spillere på isen. To minutters flertall for Latvia

26′ MÅL! Anderson og Krastenberg kjemper i motstanderens sone, pucken går til Anderson, som gir den til den ubeskyttede Daniel Bērzińs foran mål – 1:0!

25′ Ulike uforsiktighet i området deres, en merkelig episode skjer nesten med Punnenov

22′ Med kampen allerede i gang med de samme formasjonene, et meget farlig øyeblikk foran mål for nordmennene. Senere har Latvia også en mulighet: Andžans skyter fra innkastsirkelen, som keeperen fanger med små problemer

21′ Den andre tredjedelen har startet, Latvia har fortsatt 15 sekunder å spille i undertall

Første periode

20′ Det eneste halvøyeblikket for nordmennene i tallflertall kommer rett på slutten av perioden. Resultatet endres ikke og etter den første tredjedelen er det 0:0

19′ Krastenbergs bruker en kraftig kraftteknikk, motstanderen «svulmer», men Renārs trenger heller ikke å svare: dommeren legger merke til handlingen hans og Latvia får en to-minutters utvisning

17′ Ingen port?! To-mot-en kontring, Daugavins passerer til Balcer, hvis skudd blir utrolig reddet av den norske målvakten

15′ Aggressiv kamp i sonen til både Latvia og Norge, lagenes keepere kan puste litt

13′ Fantastika fremført av Punnenova! Et skudd reddes fra blålinjen, pucken spretter mot motstanderen, men Ivars stopper motstanderens skudd med staven i et praktisk talt tomt mål

1. 3′ I slurvet nøytral sone møter nordmennene igjen en farlig kontring, men Tomas Olsen bommer

11′ Balcer og hans medarbeidere skaper en «virvel» i den norske bakbanen

9′ Nordmennene klarer å avlede spillet fra eget mål, den norske spissen Eskild Olsen har et meget farlig skudd, men Latvia lanserer seg på kontringen. Farlig pasning mot mål, men Egle klarer ikke å styre pucken i tide, som sklir forbi den norske «festningen».

6′ Et øyeblikk for nordmennene tar Punnenovs skuddet fra blålinjen

5′ Scenarioet fortsetter: Latvia legger press og lar ikke nordmennene skape noe, men de har også problemer med å true motstanderens mål

2′ Pucken forblir i den norske forsvarssonen i starten av kampen. Tom Anderson løper filigran rundt motstanderen, går mot mål, men skuddet «tar av»

1′ Kampen har startet

0′ Med tanke på at Latvia dro til Slovakia med åtte forsvarsspillere og 12 angripere, var den eneste avgjørelsen trenerne måtte ta, keeperne. Ivars Punnenov starter, Eriks Vitols er i reserve, mens Arginto Milbergs og Marek Mitens er ute.

Gjennomgang før kamp

Det latviske hockeylaget skal spille den første kampen i testturneringen i Slovakia