Nordmannen gir Galatasaray seier mot Molde på skadetid når gruppespillet i Champions League nærmer seg

Helten i gjestelaget var nordmannen Frederik Midtsche, som i det tredje minuttet av overtid, etter Mauro Icardis pasning, var ufeilbarlig foran mål på kontringen.

I kampens åttende minutt tok hjemmelaget ledelsen 1-0 fra corner, med en presis heading fra Martin Ellingsen, men før pause klarte «Galatasaray» å ta ledelsen – i det 25. minutt, etter en direkte frispark av Sergio Oliveira, ballen traff veggen skapt av nordmennene, endret retning og havnet i mål, men i det 29. minutt av 2:1-kampen scoret argentineren Icardi med et flott skudd fra luften, uten å stoppe ballen etter en pasning foran mål.

I starten av andre omgang satte Christopher Haugen inn 2-2 med et kraftig skudd fra kort hold, deretter angrep hjemmelaget hardt, men scoret ikke flere mål og gikk til slutt på et smertefullt tap.

Andre stopp i Istanbul finner sted 29. august.

I nok en første kamp i «play off»-runden slo portugisiske «Braga» Ateneo «Panathinaikos» fra Hellas 2:1 (0:0) hjemme.

Avel Ruiz og Alvaro Djalo scoret for vinnerne i det 51. og 75. minutt, men Daniel Mansini dro et mål tilbake for gjestene i utligningsperioden.

I en annen kamp i den avgjørende kvalifiseringsrunden trakk israelske Haifa «Maccabi» uavgjort 0:0 (0:0) mot de sveitsiske spillerne til Bern «Young Boys».

Returkampene i disse duellene vil også finne sted 29. august, hvor vinnerne går videre til gruppespillet i UEFA Champions League i to kamper, mens taperne fortsetter sin europacupfremgang i gruppespillet i UEFA Europa League.