Spillerne til «Valmiera» FC når den tredje kvalifiseringsrunden i European Conference League trygt / Artikkel

(integrert med motstanderne til «Valmiera» FC i neste innledende runde)
I starten av kampen brukte «Valmiera» kun tre minutter på å score det første målet, da Maksims Toniševs sendte ballen i motstanderens mål fra kloss hold. Tre minutter senere forsøkte Alvis Jaunzems å passere foran motstanderens mål, men San Marino-spilleren Giacomo Nigretti var den første som tok ballen, hvorpå ballen havnet i «Tre Penne»-målet.

Valmieri fortsetter å spille overbevisende og etter tre minutter blir resultatet 3:0 i favør vertene. I det niende minuttet av kampen, etter et hjørnespark av Fraj Kajramani, ble gjestekeeperen slått av Robert Veip. Tre minutter etter det tredje målet scoret Kajramani med et presist skudd fra Jaunzems pasning og resultatet ble 4:0 i hjemmelagets favør.

I andre omgang klarte Valmierians igjen å slå San Marino-keeperen etter drøye 20 minutter, med Tonishev som scoret sitt andre mål i kampen. Fem minutter senere, etter et innlegg fra Emil Birkas, headet Aliuns Ndoj ballen inn i «Three Pens»-målet, men på tampen av skadetid la Jaunzems til et presist skudd til to assist.

I tredje kvalifiseringsrunde møter «Valmiera» «Partizani» fra Albania.

Forrige uke oppnådde Valmierians en 3-0-seier på bortebane. Kamilo Mena scoret to mål for Valmiera, mens Aliuns Ndoj scoret ett i motstanderens mål.

«Valmiera» spiller for fjerde gang i EM, men denne sesongen debuterte de for første gang i Champions League-kvalifiseringen, og tapte 2:4 mot «Olimpija» Ljubljana i førsterundeduellen i summen av to kamper. .

Forrige sesong konkurrerte Valmieri i Conference League-kvalifiseringen, og tapte i andre runde 2:5 mot den makedonske klubben Shkendija fra Skopje, men i 2021 avsluttet de konkurransen etter første runde i Conference League-kvalifiseringen.

San Marino-laget, som vant det lokale mesterskapet fem ganger, ble beseiret 1:7 i første runde av kvalifiseringen til Champions League i duellen mot den islandske klubben «Breidablik» fra Koupavogur.

San Marino-klubben deltar i europacupene for ellevte gang, etter å ha tapt alle de 12 duellene så langt. I forrige sesong tapte «Three Pens» 0:8 for den bosniske klubben «City» fra Tuzla i første kvalifiseringsrunde til Conference League i summen av to kamper.

Åtte vinnerpar fra andre runde vil delta i tredje runde i Champions-grenen av Conference Cup, hvor «Flora» fra Tallinn og «Lincoln Red Imps» fra Gibraltar allerede har meldt seg uten å spille, men konkurransen er over for taperne .

Torsdag, i returkampen i andre runde, møter RFS Masazir «Sabah» fra Aserbajdsjan borte, «Riga» er vertskap for «Kecskemeti» fra Ungarn hjemme, og «Auda», vinneren av den latviske cupen, spiller. som gjest mot det slovakiske laget «Spartak» Trnava.

Finalen i konkurransen avholdes 29. mai 2024 i Athen.