Italienske fotballspillere slo Ukraina i en viktig kvalifiseringskamp til EM

De italienske spillerne startet mange angrep i første omgang og begge målene ble scoret av Davide Fratezi. Først, i det 12. minutt, etter en feil fra ukrainerne i nærheten av 16-meteren, mottok han ballen og satte inn 1-0 med et forberedt skudd, men i det 29. minutt, da ballen gikk gjennom gjestenes forsvar, ble Milans forsvar. Inter midtbanespiller klarte å utføre et uhindret skudd.

Mot slutten av omgangen begynte ukrainerne å spille mer aktivt og i det 41. minutt, i en kaotisk episode, la den italienske fotballspilleren uforvarende videre til Andrias Yarmolenko, som scoret 1:2 med et skudd fra kloss hold.

Også i undergruppe C slo Nord-Makedonia Malta 2:0 (2:0). Elif Elmas og Jovan Manev scoret for gjestene etter en pasning fra Enis Bardhi.

I undergruppe C er England leder med 13 poeng på fem kamper, etterfulgt av Italia med syv poeng, som har spilt fire kamper, og Ukraina og Nord-Makedonia, som har spilt fem dueller. Malta har vært uten poeng på fem kamper.

Spanske fotballspillere slo Kypros med en score på 6:0 (2:0) i Granada.

Gavi ga spanjolene ledelsen i det 18. minutt og Mikel Merino sørget for 2-0 15 minutter senere, og assisterte Neko Williams på begge målene. På slutten av første omgang satte også Alvaro Morata, målscorer på et hattrick i forrige kamp, ​​ballen i mål, men da pasningen ble mottatt ble bakspilleren tatt over.

Innholdet fortsetter etter reklame

Vertene økte ledelsen i andre halvdel av andre omgang, da Joselu og Ferran Torres scoret etter assist fra Dani Carvajal. I det 77. minutt ble målet satt inn av debutanten Alex Baena, som kom inn som innbytter, og seks minutter senere satte Torres sluttresultatet.

Baen brukte bare 71 sekunder på å score i sin debutkamp. I 2019, i sin debutkamp, ​​scoret Pau Torres et mål 59 sekunder etter at han kom inn på banen.

Nordmennene slo imidlertid Georgia hjemme med 2:1 (2:0). Nordmennene scoret mål i første omgang fra Premier League-stjernene Erling Holland og Martin Edegor, assistert av Antonio Nusa, men Buda Zivzivadze scoret 1:2 i det første minuttet av tilleggstid i andre omgang.

I undergruppe A er Skottland i klar ledelse med 15 poeng på fem kamper, fulgt av Spania med ni poeng på fire kamper, fulgt av Norge med syv poeng på fem kamper. Georgia har fire poeng på fem kamper, mens Kypros har null poeng fra de samme kampene.

Belgiske fotballspillere slo Estland med en score på 5:0 (2:0) i Brussel.

I det 4. minutt slo Jans Vertonghen esterne og i det 18. minutt forsterket Leandro Trosar ledelsen. I andre omgang scoret Romelu Lukaku ytterligere to mål på to minutter og gjorde 4-0 i det 58. minutt. To minutter før slutt på ordinær tid la Charles de Ketelard til et poeng til det belgiske landslagets seier.