Latviske ishockeyspillere slo også slovenere, og nærmer seg kvartfinalen. Utvalgt / Artikkel

Mål for Latvia ble scoret av Rihards og Roberts Bukarti, samt Kaspars Daugavins, som ble anerkjent som lagets beste vinner.

Det latviske landslaget avslører resultatet

Rihards Bukarts førte Latvia foran etter et raskt angrep i den første tredjedelen.

Slovenere utligner

I andre omgang klarte slovenerne å utligne til pause med Anže Kuraltas skudd.

Kaspars Daugavins tok ledelsen igjen for Latvia

Flertallsspillende latviske Daugavins tok imidlertid tilbake en minimal ledelse for hjemmelaget. Lagkapteinen tok fri og scoret nøyaktig i det niende.

Roberts Bukarts øker ledelsen til Latvia

Roberts Bukarts på sin side slo motstanderens keeper med et skudd rett etter skuddet.

Slovenere tetter gapet

Det var imidlertid ikke mulig å avslutte andre periode med tomålsledelse, for i siste minutt før pause smalt Miha Verličs inn forskjellen. Resultatet har ikke endret seg i den siste tredjedelen.

På slutten av gruppeturneringen møter det latviske landslaget landslaget til Kasakhstan på lørdag og spiller mot Sveits på tirsdag. De fire sterkeste lagene i gruppen går videre til kvartfinalen.

I begynnelsen av gruppen tapte den latviske «Arena Rīga» for Canada (0:6) og tapte for Slovakia (1:2), men i tilleggstid beseiret de de tidligere ubeseirede tsjekkerne ved verdensmesterskapet (4:3) og slo det norske landslaget (2:1). I mellomtiden har slovenerne tapt alle kampene sine så langt.

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne offentliggjøres i finalen 28. mai.

Stemme på den beste hockeyspilleren til det latviske landslaget i kampen mot Slovenia Resultater