«Bayern» utnytter Dortmunds konkurs og triumfer i tysk Bundesliga

«Bayern» slo «Koln» 2:1 (1:0) på bortebane, mens «Borussia» spilte uavgjort 2:2 (0:2) med «Mainz» på hjemmebane.

Kingsley Coman ga gjestene ledelsen i det åttende minuttet av kampen i Köln, og etter første omgang kunne bayerne se med håp mot gullmedaljer, gitt at «Borussia» slapp inn to mål etter presise skudd Andreas Hanche-Ulsen og Karim Onisivo .

I det 69. minutt av kampen i Dortmund satte Rafael Guerreira inn 1:2, men i parallellkampen, i det 81. minutt, utlignet Dejan Ljubičić resultatet med et straffespark. Dette resultatet var ugunstig for Bayern-laget, men i det nest siste minuttet av ordinær tid sørget Jamal Musyala for 2:1 med et skudd fra kanten av sekstenmeteren.

Som et resultat skulle seieren vinnes av Dortmund, men de var de eneste som klarte å utligne, Niklas Ziel scoret i det sjette minuttet av utligningstid.

Münchens «Bayern» ble Bundesliga-mestere i 11 sesonger på rad, men vant totalt 33 tyske ligatitler.

Den åtte ganger tyske mesteren «Borussia» vant sin siste Bundesliga-tittel i 2012.