Sveitsiske fotballspillere slo Serbia i varmt blod i en tøff duell, de siste er i sluttspillet. Utvalgt / Artikkel

Brasil, som sikret plassen i knockout-turneringen tidligere i gruppe G, møtte samtidig Kameruns landslag og slapp inn 0:1. Sveits møter Portugal i åttendedelsfinalen, mens Brasil møter Sør-Korea.

Kampen startet veldig aktivt i prestasjonene til begge lag. Men resultattavlen endret seg i det 20. minutt da Xherdan Shaqiri fanget en god pasning og knipset ballen på mål, noe som ga Sveits ledelsen.

Sveits tar ledelsen

I det 26. minutt headet Aleksandar Mitrović, etter å ha mottatt en perfekt pasning, tilsynelatende enkelt ballen i hjørnet av målet, som keeperen ikke klarte å fange.

Mitrovic utlignet

Men allerede i det 35. minutt endret situasjonen seg dramatisk. Dušan Vlahović utnyttet med hell motstandernes feil for å gi Serbia en 2-1 ledelse.

Vlahovic gir Serbia ledelsen

Serbias glede varte ikke lenge, da Bril Embolo utlignet i det 44. minutt.

Embolo gjør 2-2

Det sveitsiske laget startet andre omgang mer aktivt, som snart endte med mål: En rekke feil gjorde at Remo Freiler kunne gi Sveits ledelsen med 3:2.

Sveits leder 3-2

32 landslag stilte i sluttfasen av verdenscupen i Qatar, som ble delt inn i åtte grupper i første etappe av turneringen og spilte round robin frem til 2. desember. De to beste lagene i hver gruppe går videre til eliminasjonsfasen, som avsluttes med finalen 18. desember.