Parabobs-spilleren Artur Klot blir nummer to i verden

I det tredje løpet satte Klott den nest raskeste tiden, bak bare den endelige østerrikske mesteren Hermann Ellmauer, men satte den raskeste tiden i det fjerde løpet.

I summen av fire løp tapte Klots med en tid på fire minutter og 53,70 sekunder mot vinneren Ellmauer med bare åtte hundredeler av et sekund.

Brant satte den 16. raskeste tiden i det tredje heatet og den sjette raskeste tiden i det siste heatet, og ble nummer 14 sammenlagt og tapte 2,37 sekunder til Ellmauer.

Tredjeplassen ble tatt av Christopher Stewart hjemmefra, som i motsetning til Clot, etter å ha vunnet det første løpet, nådde lavere og lavere plasseringer i løpene og tapte 0,28 sekunder til vinneren.

Kanadiske Lonnie Bissonnette ble nummer fire i konkurransen med 18 løpere, femte – amerikanske Guillermo Castillo og sjette – briten Cory Mapp.

Det har allerede blitt rapportert at i det første løpet torsdag, dekket Clot banen på ett minutt 13,63 sekunder, noe som ga ham en syvende plass, mens Brant viste et resultat på ett minutt 14,12 sekunder, noe som ga ham til å fullføre på 12. plass.

Lederen etter den første motoen med en tid på ett minutt 13,18 sekunder var Stewart.

I det andre løpet forbedret Klott resultatet med 0,15 sekunder og var femte raskest, mens Brant var 0,48 sekunder raskere enn i det første løpet, fortsatt på 12. plass.

Totalt, etter det andre løpet, rykket Klots opp til sjetteplass med en tid på to minutter og 27,11 sekunder, og tapte 0,66 sekunder til leder Stewart, mens Brant beholdt sin 12. plassering og var 1,33 sekunder bak leder.

Ellmauer fra Østerrike ble nummer to etter to løp, 0,19 sekunder bak Stewart, og Castillo tredje, 0,55 sekunder bak lederen.

Årets europamester Klots er verdensmester 2017 og 2018 og vant også bronse i 2016. Brant er derimot verdensmester på andreplass i 2016.

I de to første verdenscuprundene av sesongen, holdt på Lake Placid-kretsen i USA, var det bare Klott som deltok, og endte på 12. og 9. plass. Så i Innsbruck endte Clot på fjerde og førsteplass, mens Brant tok to femteplasser i sesongens første løp på samme bane.

Etter verdenscupen er verdenscupsesongens siste renn satt opp fra 7. til 12. februar på den norske banen til Lillehammer.