Abolams 31. poeng i den svenske ligaen, Ponomarenkos mål i Norge – Hockey – Sportacentrs.com

• Den 27 år gamle hockeyspilleren scoret to ganger på isen på 16 minutter og 43 sekunder i kveld, hadde et powerplay, var overlegen på 37,5 % skyting og hadde en effektivitetsvurdering på -1. Et eple han har samlet 31 (15+16) prestasjonspoeng på de 39 kampene som er spilt denne sesongen.

• En annen latvisk spiss, Rihards Marenis, var ikke inkludert i Örebros bud for den fjerde kampen på rad.

• Etter å ha hentet 67 poeng på 40 kamper, har «Örebro» rykket opp til fjerdeplass på den samlede svenske ligatabellen.

Tsjekkisk extraliga České Budějovice Motor, som inntar den nest siste plassen i totalstillingen, erkjente overlegenheten til Hradeckrálové Mountfield (2:3). Spissen i hjemmelaget Martiņš Dzierkals i løpet av 13:42 spilte minutter hadde han ett skudd på mål, mens forsvareren Christopher Bindulis Han skjøt på 14:43 minutter og oppnådde en effektivitetsfaktor på -1.

I den andre ligaen («Chance») i Tsjekkia den 23 år gamle spissen tok sin fjerde seier på fem kamper siden 21. januar Daniela Berzisna (laget tre skudd på mål på 15:52 minutter og vant 13 av 24 skudd (54%)) «Robe»-laget fra Vsetina, og slo (4:2) den tsjekkiske mesteren «Oceláři» farm club «Frýdek-Místek» som gjester.

norske mestere Sarpsborgs «Sparta», som er på topp tre i sammenlagt, klarte seg (3:2) med «Grüner», bunnen av konkurransen, kun i ekstraomganger. spartansk beskytter Maxim Pomarenko I kveld, i løpet av de 22 minuttene han brukte på banen, passerte han vellykket, truet motstanderens festning tre ganger, tjente en retur på to minutter og akkumulerte også en +/- koeffisient på +1. Den 25 år gamle Ponomarenko har tjent syv (2+5) poeng på 37 kamper denne sesongen.

• Daugavpils hockeystudent, 29 år, mindreårig Leonard Rijana (17 minutter spilt) Ringerikes «Panthers» mistet posisjonen (1:2) mot Mangleruds «Star» som ligger på åttendeplass.

Finske «Mestis» i mesterskapet Den 21 år gamle forsvarsspilleren Arthur Andzhan kjempet på isen i 18:11 minutter, og testet evnen til motstanderens målvakt to ganger. Klubben hans Turku TUTO slo (4:1) laget «Ketterä» fra Imatra, og styrket deres posisjon i nedrykkssonen.