Den beste julegaven til Bauskas basketballfans – BauskasDzive.lv

Rett før jul mottok basketfansen i Bauska-regionen den beste gaven man kan tenke seg: en spennende basketballkamp, ​​hvor det var alt vi elsker: presise skudd, vakre pasninger, uventede pasninger og løsninger, aggressivt forsvar og til slutt, seieren til Bauskas team.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen.

I Ramirent National Basketball League-kampen om kvelden 23. desember var Bauska vertskap for Western Group-ledere Kandava/Angāze, som allerede hadde beseiret fjorårets ligamestere BK Jelgava flere ganger denne sesongen. I den første kampen tapte «Bauska» med 50:93.

Denne gangen tenkte ikke Bauškėnai-laget på å gi opp engang og tok ledelsen tidlig i kampen, spesielt de la merke til nøyaktigheten fra distanse. Gjestene etablerte et scenario i første kvarter, som også fortsatte interessant: «Bauska» startet hver periode foran, så ble det press fra Kandavians og til slutt tapte Bauskas igjen. Det første kvarteret endte med 24:24.

I det andre kvarteret tok Kandavians overtaket og det så ut til at vinneren var avgjort, men ingenting: første omgang endte kun 40:44 i gjestenes favør.

Hjemmelaget spilte det tredje kvarteret meget kraftfullt, og vant med 29:18, og i det siste kvarteret hadde Bauska ledelsen, men i de siste minuttene laget Kandavians nøyaktige langskudd og begynte i tillegg å presse veldig aggressivt og avsluttet kamp med 92:92. I starten av ekstraomgangene var gjestene mer suksessrike, men så spilte Mārtiņš Bērziņš veldig bra, og ga Bauskas en fordel som de ikke kunne lukke igjen – «Bauska» vinner med 113:105.

30 poeng og 11 returer – Ivars Zemītis, 28 poeng – Jānis Eiduks. 21 poeng og fire blokkerte skudd for Gundar Brička. 15 poeng for Mārtiņš Bērziņš, 7 poeng for Kristaps Šteinberg, 7 poeng og 16 assists for Tom Vilks, fire poeng for Krister Kalniņš, ett poeng for Edi Ausėjs.

Med denne seieren tar «Bauska» tredjeplassen på tabellen til Vestgruppen.

Les mer i 27. desember-utgaven av den trykte versjonen av «Bauskas Dzīves».