Latvia kom ut med én runde i medleystafetten, like bak de ti beste i den individuelle medley-avslutningen – Ziemas sports – Sportacentrs.com

Det latviske laget avsluttet EM i blandet skiskytingstafett med forbikjøringer med én runde og 18. plass. I dag deltok fra Latvia Sanita og Sandra Buliņas, Aleksandrs Patrijuks og Edgars Mise. Etter første etappe lå Latvia på 11. plass, men andre etappe gikk ikke til Sandra Buliņa, som fikk tre straffeløp. På grunn av dem falt landslaget til 18. plass, som det også okkuperte på slutten av konkurransen.

Latvia tok den laveste plassen blant de baltiske statene. Litauerne avsluttet stafetten på tiendeplass og esterne på 14. plass. Kun ni landskamper er ferdige, mens alle de andre er overgått. 22 landslag gikk til start. De norske skiskytterne ble mestere, og slo tyskerne på andreplass med 25 sekunder. Svenske skiskyttere vant bronsemedaljer.

Deretter, i den individuelle medleystafetten, endte Latvia, representert av Baiba Bendika og Renārs Birkentāls, på 12. plass. På sine to etapper brukte Bendika åtte ekstraomganger, mens Birkenthal brukte tre færre. Duoen var to og et halvt minutt bak vinnerne Norge.

Skiskyttere fra Sveits og Frankrike kom også til topp tre, mens fjerdeplassen ble tatt av et par fra Moldova. Skiskyttere fra Østerrike og Tyskland kom også til topp seks.