47. plass til Vinogradov i VM Nord-duell, norske Rībers feirer seier – Vintersport – Sportacentrs.com

Vinogradov hoppet 69 meter på springbrettet og tjente 50,2 poeng for å komme sist.

Ved å beregne tidsunderskuddet på nytt tapte Vinogradov fem minutter og 24 sekunder til lederen, men etter avgjørelsen fra dommerne startet han tre minutter og 25 sekunder bak lederen i det ti kilometer lange skiløypet.

Det beste resultatet på trampolinen fikk Rieber, som hoppet 103,5 meter og fikk 131,1 poeng, 0,1 poeng foran japanske Ryota Yamamoto, som hoppet samme distanse. De begynte å gå på ski samtidig.

Tredje etter hoppbakken var tyske Julian Schmid, som hoppet lengst – 104 meter – men hoppet ble vurdert til 124,8 poeng, og tyskeren begynte å gå på ski 25 sekunder bak konkurrentene.

På ski rykket Vinogradov én plass, da den kasakhiske friidrettsutøveren Magzhan Amankeldiuli ble forbigått med én runde.

Vinogradov tapte åtte minutter og 28 sekunder til vinneren Rieber, som brukte 24 minutter og 36,3 sekunder på distansen.

Schmid endte på andreplass, og tapte 19,4 sekunder til Rieber, og østerrikeren Franz Josef Rahl endte på tredjeplass, og tapte 21 sekunder til mesteren. Han tok fjerdeplassen etter hoppbakken, og tapte 26 sekunder til lederen.

På sjetteplass kom estiske Kristjans Ilves, som etter sjuendeplass i hopp klarte å rykke opp en plassering og var 45,1 sekunder bak vinneren.

Blandet lagkonkurranse i dobbel nord går søndag, herrelagskonkurransen går 1. mars og konkurransen 4. mars som utøverne starter med å hoppe fra den store trampolinen.

Verdensmesterskapet i Planica går til 5. mars.