Latviske skiskyttere kommer ikke til siste etappe av PK-stafetten, ettersom Norge vant

På tredje etappe styrket det norske landslaget, bestående av Sturla Holm Lægreid, Tarjeij Bæ, Johannes Tingnes Bæ og Vetle Søsatd Kristiansen, lederskapet og vant. Nordmennene fullførte stafetten på én time, 11 minutter og 50,2 sekunder, med seks reserveskaller på skytebanen, og vant den fjerde av fire stafetter denne sesongen.

Med samme prestasjon på skuddlinjen tapte Frankrike 59 sekunder, mens tredjeplassen ble tatt av Tyskland, som målte en strafferunde, brukte 11 ekstra runder og var mer enn to minutter bak.

For Latvia ble første etappe utført av Rastorgujevs, som skjøt raskt, men ikke særlig nøyaktig: Hvis tre reservepatroner var nok til å skyte mens du ligger ned, måtte en straffesirkel måles stående etter skytelinjen. Birkenthal tok over på 16. plass, mindre enn halvannet minutt bak lederne og skjøt nøyaktig, med totalt tre ekstra patroner.

Stafettpinnen gikk til Misem på 18. plass og i samme posisjon gjemte han seg fra bakkeskyting, der han var ufeilbarlig. Etter det stående skuddet måtte det riktignok gjennomføres en straffesløyfe, og i fortsettelsen ble Latvia forbigått av en løkke, som hindret Patrijukas i å fullføre etappen sin.

21 lag deltok på stafetten, Latvia foran Litauen, Bulgaria og Kasakhstan. Åtte lag ble passert for runden.

I verdenscupens sammenlagte stilling, etter fire av fem løp, leder Norge med 360 poeng, mens Latvia, som deltok i to stafetter, fikk 51 poeng og ligger på sisteplass, på 21. plass.

Neste store konkurranse blir verdensmesterskapet fra 6. til 19. februar på den tyske rundbanen i Oberhof, mens den syvende runden i verdenscupen finner sted i den tsjekkiske byen Nove Mesto i Moravia mellom februar og mars, og de ti siste. runder i verdenscupen er planlagt til midten av mars i Oslo.